Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2011 15:57 - Едно от лицата на ТВ7 Николай Бареков буквално избухна в ефира на телевизията и в продължение на няколко минути не спря да обижда протестиращите земеделци.
Автор: foreigner69 Категория: Новини   
Прочетен: 9788 Коментари: 37 Гласове:
24

Последна промяна: 10.12.2011 21:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Едно от лицата на ТВ7 Николай Бареков буквално избухна в ефира на телевизията и в продължение на няколко минути не спря да обижда протестиращите земеделци.

"Тази развилняла се пасмина от провинцията прекали. Ще оглавя гражданско общество срещу тях, което може дори да пали трактори. Този боклук, под формата на трактористки машини, който е стоварен в София, трябва да се омита от столицата. Не се знае ние какво можем да направим – можем да режем гуми, можем да палим трактори", закани се Бареков.

Водещият подчерта, че е в София вече от 20 години и не желае "разюздани селяни" да идват на негова територия и да му пречат да си изкарва хляба.

"Да се прибират и да работят, защото тая държава е на това дередже, защото не работят хората", скара се Бареков.

http://politics.actualno.com/news_370752.html




Гласувай:
24



1. yotovava - Слушах го сутринта...
07.12.2011 16:01
и си мисля, че е прав.
цитирай
2. foreigner69 - да, но все пак
07.12.2011 16:08
не може да се държиш такъв тон и да имаш подобен изказ...при това уважаващ себе си журналист....!!!
Плюс това българите имат основна черта в психо-портрета си да се обиждат на селяни и граждани и ми прозвуча малко грубичко....
Тракторите все пак си заминават ,но надали заради изказванията на този 40 годишен журналист ,който от 20 години живее в София....::))
цитирай
3. yotovava - Тук не става дума да сме прекалено мили,
07.12.2011 16:17
защото всъщност тракторите бяха твърде нагли.
Крайно време е да престанем с партизанщината и репченето. Времето е друго, трудно и сложно.
Железничарите се изрепчиха, след тях зърнопроизводителите, всички ватмани са кичнали по една табелка "Подкрепям стачката", обаче, ако няма средства, ще увиснат като сополи.
България не е само зърнопроизводители и железничари, какво да кажат хората от другите браншове?

А истината е една - не работиш ли, не произвеждаш ли - няма откъде да дойде. СИВ отдавна го няма, неговата цел беше такава - да поддържаме едно лъжливо статукво и да си говорим, че произвеждаме нещо.
цитирай
4. foreigner69 - тракторите
07.12.2011 16:22
освен демонстрация на отлична техника не мисля ,че нещо друго правят.....
Също мисля,че не е време за протести - всеки бранш и сектор си има проблемите ,да не говорим за тези без работа..::((
цитирай
5. yotovava - Точно така.
07.12.2011 16:34
Да ти минава през ума, че съм без работа повече от половин година. :)
Справяме се, а и отвреме навреме го раздавам като лектор.
цитирай
6. andrei - Дали са прави в исканията си
07.12.2011 16:40
зърнопроизводителите е въпрос на анализ,а не на емоции и обидни квалификации от телевизионния екран,при положение,че другата страна е лишена да отговори по същият безпардонен начин.Колкото до това,дали Бареков е гражданин,може да се направи извод от просташкият му селяндурски език.Опазил ни Бог от такива граждани.Дето се вика-А бе Бареков,кога стана калайджия,кога ти почерня задника!
цитирай
7. foreigner69 - andrei
07.12.2011 16:49
споделям мнението ти за Бареков - определено е неприятно да слушаш подобни коментари и то казани със самочувствието на "силен на деня".........."гражданин"/
цитирай
8. gandolfini - Успех и поздрави
07.12.2011 16:49
andrei написа:
зърнопроизводителите е въпрос на анализ,а не на емоции и обидни квалификации от телевизионния екран,при положение,че другата страна е лишена да отговори по същият безпардонен начин.Колкото до това,дали Бареков е гражданин,може да се направи извод от просташкият му селяндурски език.Опазил ни Бог от такива граждани.Дето се вика-А бе Бареков,кога стана калайджия,кога ти почерня задника!

Нашата държава е на този хал от такива интелектуалци като господин Бареков, а това че е изял няколко банички от софийската гара не го прави ,повече гражданин от всеки честен човек живеещ на село,говоря гражданин на нашата държава ,понеже и родените в село,и родените в града са граждани на републиката.
цитирай
9. анонимен - Здравейте!
07.12.2011 17:04
Някой разбра ли за какво протестират зърнарите? Аз чух две съвършенно противоположни твърдения. Есното е, че не искат пари, а били обидени, и сругото е, че искат пари и няма да са баш толкова обидчиви, ако им се плати.
цитирай
10. foreigner69 - katana
07.12.2011 17:11
Същността на протеста може да е "многопластов"( по скоро ,че са им малко парите , а обидите може да са за "украса" ),но важното е,че без проблем го прекратяват , с уговорката да се върнат след 31 януари ако се забавят с парите,които трябва да им дадат...
цитирай
11. mileidi46 - !!!!!
07.12.2011 17:42
Останах втрещена не толкова от простащината на Бареков...този дебил автоматично трябва да бъде изхвърлен от телевизията!!!! Един журналист няма право да раздава обидни епитети ,а само аргументирани факти...
Останах втрещена от коментарите !!!!
Да,времето е трудно и сложно,ама не е от вчера,а от много години !!!Земята ни е пустиня!!!И да попитам:Някой знае ли колко пари отпуснати ро ,,сапард" отидоха в нечии джобове,а тези на които бе,,дадено"не им стигат дори накрая да си купят вестници,,да си режат сланинката" на тях!!!
Моят брат е кмет от 8 години в едно видинско село и прави стотици проекти,за да му отпуснат поне 5000 лева,да оправи покрива на църквата,че хората стоят с чадъри вътре или да ,,позакърпи,,на някои места зейналите дупки по 3км отсечка до селото!!! И днес си тече в църквата,само понякога му ,,отпускат" по някоя каруца ПАВЕТА....за дупките!!!
Защо не произвеждате и вие, ами само си правите вятър!!!
И на партизани,репчене само пред компа!!!тия поне имат топки да излезнат на улицата...А там има за какво да се излезе...!!!
цитирай
12. foreigner69 - mileidi46 - !!!!!
07.12.2011 20:04
Благодаря Милейди за вашият коментар,но всеки си има позиция ,което прави и обществата различни.
Да,пуснах информацията основно заради Бареков и неговият език ,който е неприемллив!!
Вие сте за протестиране и извоюване на правото на българина да не живее в "своята пустиня", а в нормално общество!!така е ,всички го искаме!!
Нямам против зърнопроизводителите и техният протест( просто от 2 г. не съм в София,...пък и да съм там -не биха ми провалили живота::))).НО , мога да ви кажа ,че в "наше село ( централна северна България, зърнопроизводителен район)-няма такава техника . Нашите кооперации предлагат хляб ( при условие ,че ти ползват земята) за над 50 стотинки .Да,никой не е по-голям от хляба -мога да уважа техният протест !!!!!!!Виждали ли сте шеф на селска кооперация -за какъв стандарт на живот става дума!!!
Също могат да протестират лекари ,учители,шивачки.......ПРОБЛЕМИ НАВСЯКЪДЕ В ТАЗИ "ПУСТИНЯ"
"Защо не произвеждате и вие, ами само си правите вятър!!!
И на партизани,репчене само пред компа!!!- това важи за всички след 1989г . ,включително и за вас!!::))
Ако имате програма и идеология за промяна в пустинята и промяна за "пустинниците" аз ще съм първият ,който ще ви последва!!!!!::))))
цитирай
13. yotovava - Аз лично се съмнявам, че точно тези, дето кибичеха пред жълтите павета,
07.12.2011 21:02
са имали проблеми със субсидиите.
И като Катана също искам да запитам - някой разБра ли защо точно протестират? Аз не.
Помните ли учителската стачка. Много викове, ентусиазъм, рев и какво ли не.
Но.
Голямото НО идва оттук, че вместо да поставят този, от когото зависи, на колене, поставиха нас, РОДИТЕЛИТЕ, тези, които произвеждат брутния вътрешен продукт на държавата, от който всъщност се отчисляват техните заплати... та нас ни поставиха в патова ситуация - да взимаме неплатени отпуски и прочее.
Някъде из форумите четох диалози от тоя сорт
- Купувайте си евтиния турски боклучав хляб!
- Когато една ниша се изпразни, веднага внос отвън я запълва!
И доколкото разбрах, предварителните обещания са били " при възможност - еди колко си лева".
А ако я няма тая ВЪЗМОЖНОСТ.
цитирай
14. mileidi46 - Благодаря ти....
07.12.2011 21:14
че отговори на малко острият ми коментар:)
Аз не съм изключение,всичко важи и за мен самата,но едно е да го искаме на думи-друго е да го направим! А няма да го направим зад компа,а на улицата пред парламента,когато решават съдбите ни в своя полза-прегазвайки всички наши права!!!но и това го знаеш нали...Тук никой с никого не е съгласен,всеки е експерт и знае как трябва да се направи,обаче ....зад компа!!!Колко излизат на протест????Смешни бройки!!!И БОТЕВ днес да слезне от ,,Радецки"-пак няма да го последват!!Добре,поне да не критикуват ,както казах,тези,които имат топки да си искат правата!!Бареков бил прав!!!А стига бе!!
А като измисля програма или ушия знамето ,като Райна княгиня,ще те взема запиша в четата..:))))
цитирай
15. foreigner69 - Често да кажа,
07.12.2011 21:55
със същият ентусиазъм бих се включил в истинска революция (няма нужда от протести ,има нужда от "коренна промяна на сегашната държавно-деспотска система"-цитирам Левски ::)) нужна е добра организация , а не политическите партии да "яхнат вълната"(цитат от днес).Точно като знам каква е опозицията- хич не бих протестирал ,за да се "навлажни " някой червен парцал след това!!
Прегорелият ми хъс от тежкото време,разочарованията и скапаният начин на живот са причината така да мисля и да се чувствам!!!
Аз също щях да попитам за учителската стачка ( дали сега даскалското съсловие бих се вдигнало??!!!)Сега някои им "завиждат " за сигурните пари и отпуските,но дали имат представа какво се случва "вътре"??!!
Когато са факт-програмата ,идеологията, знамето ,водачите ( на,които вярвам )- съм на линия,но в "стихийни " бедствия не участвам::)))
цитирай
16. yotovava - Според мен тук синдикатите вече съвсем се оакаха
07.12.2011 22:32
а именно това е тяхното предназначение - да решават проблемите.
Само дето те яхнаха една вълна, с неясни мотиви, с неясни претенции, увлякоха и други подир себе си и стана манджа с грозде, а сега ще се опитат да се измъзулят като мокра връв и ни лук яли, ни лук мирисали.
Голямо мазало според мен.
цитирай
17. yotovava - Аз лично нямам представа,
07.12.2011 22:55
но това не ми пречи да усещам, че нещо не е така, както се представя :)))))))
цитирай
18. foreigner69 - bulgarinut57 - ПРОТЕСТИ ЛИ ? КОЙ СТОИ ЗАД ТЯХ ?
07.12.2011 23:39
Кой ли??Някъде четох -"червената комунистическа гнилоч",която сега е опозиция.....
цитирай
19. gita969 - Основното, което
07.12.2011 23:54
бе в основата на протестите бе поредния кьо фишек или популизъм < на когото, както му е удобно,Та преди изборите Дянков раздавал пица с анщуа, а след изборите само с кашкавал.Земеделците по моему си бяха прави, даже при същия Бареков Борисов им искаше съдействието , за да се свали цената на хляба и олиото. А относно Бареков е едно първеню. И, ако той пие шампанско по 400 евро бутилката( по едно време го имаше унагледен на поредната яхта), на тези с протесните трактори им излиза душата.Ама сития на гладния не вярва.Рейтинг прави човека. И понеже нямат възможност да го плючя ткакто той тях, на тръгване бих му изсипала по една кофа с пръст и една по - голяма с тор пред сградата на ТВ7.
цитирай
20. mrgreen - От всички изказали се тук има ли поне ...
07.12.2011 23:57
От всички изказали се тук има ли поне един, който да е копал някога с мотичка? Да е работил един ден на полето за да знае защо протестират тези хора? Тъжно ми става, защото прави се тема, и просто се бърбори. Чешене на езици. Жалко. Много ми се иска българите да сме малко по-позитивна нация, малко по-силни духовно и да се изразяваме без нападки. В България всичко свързваме с мутри, кражби и обири. Нима има още какво да се открадне? Просто, когато имате малко свободно време вървете на село. Никой няма нужда да убеждава никого в нищо.
цитирай
21. foreigner69 - gita969-И понеже нямат възможност да го плючя ткакто той тях, на тръгване бих му изсипала по една кофа с пръст и една по - голяма с тор пред сградата на ТВ7
07.12.2011 23:59
добра идея ::)))
цитирай
22. foreigner69 - mrgreen-
08.12.2011 00:08
МОТИЧКАТА ми е добре позната както и други оръдия на селскостопанският труд.НО за съжаление не ми е професията!!
Времето прекарано на полето - изключвам бригадите в комунистическите времена ,които траеха по месец ако си студент......на вас това дали вие познато...
И тези общи приказки за това да се върви на село??!!!За бога ,не могат всички да стоят на село и да работят там !!
"Чешене на езици. Жалко. Много ми се иска българите да сме малко по-позитивна нация, малко по-силни духовно и да се изразяваме без нападки"-чешенето на езиците беше предизвикано от изказването на "позитивният " журналист!!!!
цитирай
23. vahisht - Изместихте темата...
08.12.2011 00:16
държанието на "журналиста" напълно припокрива една наша стара поговорка:

"Пази боже сляпо да прогледа" .....срашно нещо е да връчиш на простака микрофон...

Поздрави!
цитирай
24. nosense - За какво протестират
08.12.2011 00:25
За какво протестират зърнопроизводителите е ясно - обещани са им субсидии които им се полагат а не са им изплатени.
Дали карат Бентлита или не не е работа на държавата! Нейната работа е да следи дали се спазват законите! Ако са ги изкарали честно парите за тези коли - ОК, ако не са, да се разследват и да се реши тогава!

По отношение на протеста - Столична община е издала разрешително за него, следователно, тракторите имат пълното право да са на жълтите павета!

Колкото до отношение на Бареков - единственият див селянин в цялата изтория е той! Просташкият му характер се прояви още веднъж! Дошъл в София и станал Софиянец! Това, че една камара години живее и се изхранва по заведенията в Пловдив някак си го задраска от автобиографията си!
цитирай
25. professor - Бареков и ПРоф. Вучков - лица на подлагащата се журналистика
08.12.2011 00:52
Два дни вече двама клиентелисти на управляващите сеят от екрана огън и жупел по адрес на протестиращите. И двамата са отдавна известни като подложили удобно някои от частите на телата си на управляващите. Миналата вечер професора ся плюнки по екрана по адрес на протестиращите срещу пенсионната реформа,а тази сутрин - просто нямам думи за поведението на натаралежилия се господинчо ,то просто такова нещо няма. Във всяка нормална страна медиите имат свобода,но не и свободия, а относно поведението на пловдивския герой няма какво да се коментира - ПРОСТАКЪТ Е НЕПОБЕДИМ!
цитирай
26. valsodar - Бареков никога не е бил журналист, ...
08.12.2011 01:34
Бареков никога не е бил журналист, още по-малко пък уважаван и с авторитет.
Той е просто една политическа подлога, един абсолютен нагаждач, представляващ Чалгата в медиите ни. Тъпо, много тъпо парче е Бареков, като единствено пълното му игнориране на него и на блоковете които води може да го спре.
Ако не го пребият преди това, за глупостите, които безотговорно изрича в ефир.
цитирай
27. анонимен - това думи на журналист ли са наистина?
08.12.2011 05:57
ужас!
цитирай
28. landing - До Никито Бареков и всички,
08.12.2011 09:28
които се чувстват фрустрирани! ПРИЗИВ!!! ЕЛАТЕ СИ НА СЕЛО! Тука е зелено, чисто, ведро, няма задръстване, няма трактори (пратихме ги в София). Кравите си пасат, конете също, пилетата щъкат по дуварите, фитариите с лука кат по конец наредени, няма смог, няма нищо, направо ми е жал за вас у тия хлъзгави жълти павета как се трошите- няма такава мъка! :)))))
цитирай
29. gocho52 - Бойко му направи магистрали...
08.12.2011 12:27
Да си работи човекът.
По професията...
цитирай
30. анонимен - Много добър коментар. Разни пишман фотографи се изказват гаче ли разбират от нещо,
08.12.2011 15:56
mrgreen написа:
От всички изказали се тук има ли поне един, който да е копал някога с мотичка? Да е работил един ден на полето за да знае защо протестират тези хора? Тъжно ми става, защото прави се тема, и просто се бърбори. Чешене на езици. Жалко. Много ми се иска българите да сме малко по-позитивна нация, малко по-силни духовно и да се изразяваме без нападки. В България всичко свързваме с мутри, кражби и обири. Нима има още какво да се открадне? Просто, когато имате малко свободно време вървете на село. Никой няма нужда да убеждава никого в нищо.


а тоя тъп Бареков си заслужава нежното име Дудука:)))))
цитирай
31. yotovava - 21. mrgreen - От всички изказали се тук има ли поне ...
09.12.2011 09:37
Да, знам какво е мотика, бел, тармък и още други полезни инструменти.
И си правя сама разсадите за доматите, тиквичките и краставиците. И ги отглеждам. И окопавам ягодите два пъти в годината.
И пръскам с Шавит асмата срещу мана, както и двете праскови в двора против накъдрянето на листата.
Не знам защо винаги подценявате отсрещната страна, а в интерес на истината, аз лично се съмнявам да сте "копали" някога.
:))))))))))))))))))
цитирай
32. jedidiah - EТО ОЩЕ ЕДИН ИЗТРЕЩЯЛ ТЪПАК
09.12.2011 21:08
СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ТОЗИ НОВОФИРМАЩ СЕ ТЪПАК Е ОТ МОЯТ ГРАД. КЪЩАТА МУ Е В ЕДНА ОТ ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ - АКЖИСАНА. НАПРАВО ГЛЕДАХ И НЕ ВЯРВАХ НА ОЧИТЕ СИ. ТОЗИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ И ДА НЕ МИ СЕ ЯВЯВА ПРЕД ОЧИТЕ.
цитирай
33. анонимен - Йотовава, досега не съм ти обръщал ...
09.12.2011 21:25
Йотовава, досега не съм ти обръщал внимание, защото си прекалено нищожна хлебарка, но мисля, че е време да ти изкажа отвращението си. До сега се чудех защо толкова те презират хората, но то било с пълно основание. Ти си просто отвратителна.
цитирай
34. yotovava - Кушел, това си е твое право. Само дето аз никъде не съм те обиждала. Персонално. Ти си типичният комуняга - другите за вас не съществуват.
10.12.2011 14:51
kushel написа:
Йотовава, досега не съм ти обръщал внимание, защото си прекалено нищожна хлебарка, но мисля, че е време да ти изкажа отвращението си. До сега се чудех защо толкова те презират хората, но то било с пълно основание. Ти си просто отвратителна.

цитирай
35. анонимен - Бареков подлогата
10.12.2011 17:12
Това, че е подлога отдавна и всички го знаем. Но тоя си позволи това, което и Господ не е правил. Изкара се по-голям от хляба. Кой му дава хляба на тоя, че си позволява такъв език. Като не иска стачки да си ходи в пловдивското село. Там няма стачки. Не гледам неговата и на дебелия телевизията. Видях репортаж по друга телевизия. Да не си надскочи и тука боя и да си мисли, че се лепим по телевизора, когато този некадърник се появи.
цитирай
36. анонимен - А какво налага съществуването на ...
10.12.2011 20:17
А какво налага съществуването на болестотворни хлебарки, които се хранат с лайна.
цитирай
37. анонимен - !!!
15.06.2012 02:40
Само можете да му дишате праха па подметките на Барека!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: foreigner69
Категория: Забавление
Прочетен: 261185
Постинги: 57
Коментари: 468
Гласове: 3228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031